top of page

6 сватбени идеи, които изглеждат добре само на снимка

Всички гледаме Pinterest и се вдъхновяваме от снимките там. Не винаги нещата на снимка, обаче са като нещата в действителност. Днес Ви показваме няколко сватбени идеи, които по-добре да пропуснете. Снимките са от Pinterest, като сме махнали изрично източника, за да не злепоставяме фирми. Всички снимки са на чуждестранни дизайнери.

Кактус в букета на булката

Освен ако не сте решили да отмъщавате на някоя от неомъжените дами, които ще се борят за букета, по-добре пропуснете кактуса. Секулентът да, той не е бодлив или лепкав. Но кактусите наистина не са практични. По време на фотосесията Ви, може би ще хвърляте букета си или най-малкото можете да решите да го оставите в скута си в колата и да закачи Вас или роклята. Още повече гледам този букет на снимката и както е подреден: нежният божур е до кактуса, мисля, че съвсем скоро се е озовал в ръцете на булката. Разбира се, няма как да очаквате, че през целия ден букетът ще е в топ състояние. Все пак става въпрос за непотопени цветя. И все пак, има неща, които е добре да се избягват. Друга тенденция, която е добре да се избягва, е плодове или цветя, които могат да оцветят роклята Ви. И като Ви разказвам всичкото това, трябва да си призная, че и ние сме виновни. Слагали сме какво ли не в букетите на булките. Но ако има клони, да речем, които ще са опасни при хвърляне, съветваме булките да имат втори букет за хвърляне.

Твърде украсената кола

Сватбена агенция Мелодика блог 2

Кой не би искал да се вози в една толкова приказно украсена кола? Ако трябва да бъдем честни: аз! Не се качвайте в авотмобил, в който от украсата не може да се вижда пътя. Като цяло, не закривайте предното стъкло. Ако слагате букет на капака, сложете го от страната на мястото до шофьора. Може да помислите и за алтернативни украси на колата: венец отзад на багажника, малки цветчета по капака, панделки на огледалата. Каквото и да е, не ограничавайте видимостта на шофьора. И като стана въпрос за букетите за кола, да си кажа редовното: не пренасяйте украсата на колата на младоженската маса. Ако разчитате, че ако направите един по-голям букет за колата и ще го сложите на масата си, ще ви кажа и рисковете: да повехне от целия ден пътуване на горещия капак, да падне по пътя при висока скорост, да отхвърчи някое цвете, да го украси някое пиленце и още какво ли не.

Украса на тоалетната

Откъдето и да го гледате: това пак си остава тоалетна. Няма как да стане празнично място. Затова не хабете от бюджета си за такива неща. По-добре сложете повече декорация на уелкъм дринка или другаде. А ако сте решили със сигурност да украсявате в тоалетната: сложете цветя около мивките. Нещо нежно и деликатно в цветовете на сватбата. Може да стане стилно.

Рога на масата на младоженците

Знаете израза за "слагането на рогата". Не знам дали трябва да обяснявам повече. Дори за Вас да не е нещо особено, със сигурност ще се намерят роднини и приятели да си помислят това и ще има доста приказки по въпроса на масите на гостите. Ако сте решили да има горски елемент, сложете просто растението "еленски рога" в аранжировките и готово. Имате си ловния символ и все пак не дотам, че да тръгнат приказки.

Всякакви декорации, свързани с домакинство

Сватбена агенция Мелодика блог 3

Освен ако не сте известни готвачи и това не е темата на сватбата, избягвайте декорации с точилни. Отново знаете за вицовете за "прибира се той, тя го чака с точилката". Ако направите нещо такова, със сигурност ще има пак приказки. И понеже съществуват стереотипи, най-вероятно гостите ще почнат да си представят булката като домакиня. Вие сте в красива сватбена рокля. Вие сте звездата на вечерта. Не позволявайте такива двусмислени декорации да развалят момента.

Най-лошата сватбена идея: да почнете главоломно да променяте външността си с помощта на пластични интервенции

Ако предварително сте решили да го направите или и без друго сте клиент на пластичните хирурзи, разбира се, си продължете грижата по график. Но не прибягвайте до пластични операции, само защото искате да имате по-различна визия на снимките. Дори да имате нещо, което не си харесвате съвсем в тялото, помнете, че роклите правят чудеса, младоженецът Ви е харесал каквато сте, а и имате време за тренировки, които ще се отразят добре на цялото Ви здравословно състояние. Разбира се, не се ограничавайте от козметични и лазерни процедури. Почистването на лицето, лифтинги с лазери, махане на бенки и други подобни, са напълно нормални. Добре е да се правят, когато имате нужда. Филърите могат да бъдат и здравословни в зависимост от състава си. Но всякакви операции трябва да се премислят внимателно и да се консултирате със специалист преди това. Трябва да разберете какви са страничните ефекти за здравето и какъв е възстановителният период. Това е решение, което ще Ви влияе години след това, затова не трябва да се взима, само заради един ден, било и толкова специален като сватбения.


Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page