top of page
Нашите клиенти споделиха...
Ирина (Сватбата на Ирина и Никола)

Това, че се свързахме със сватбена агенция "Мелодика" още от самото начало, беше един от най-мъдрите ни ходове, що се отнася до сватбената ни организация. Още от самото начало Галя ни обърна изключително персонално внимание и след първата ни среща, която продължи към два часа, вече бяхме спокойни, че сватба ще има! Още на същия ден ни изпрати каталози и оферта и оттам нататък в следващите месеци не закъсня и с един срок. Казваше, че ще изпрати предложения за ресторанти до 2 дена и още на следващия ден, те бяха в пощата ми. Казваше, че ще прати информация за направата на торта и за документите за гражданското и в следващите два часа вече имахме уговорени срещи със сладкарите и запазен час за граждански брак. Но две са нещата, за които сме най-благодарни. Първото е, невероятното музикално оформление и този прекрасен диджей, с когото ни свърза, а също и това, че беше невероятна водеща и няколко седмици след това всички коментираха, колко хубаво парти се е получило. Нямаше и един човек, с когото да сме говорили след това и да не ни е казал, че партито беше страхотно. Второто нещо е декорацията, която не съм си и представяла, че може да стане толкова красиво, че всичко да изглежда като излезнало от сватбено списание.  Просто ми се иска да имаше по-силна дума от "много благодаря", за да изразя благодарността си, защото наистина си я заслужи! Успех и при първа възможност, ще те препоръчвам на приятелите си!

Зори и Аспарух (Сватба)

2010 - present

Здравейте,

 

С това писмо искам да изкажа нашата благодарност към най-внимателната и усмихната организаторка на събития–Галя от "Мелодика"!

 

С Галя се срещнахме доста малко време преди сватбата, за мое голямо съжаление. Аз бях в момент, в който си мислех, че съм много напред с организацията и просто за всеки случай реших да използвам услугите й. За себе си си мислих , че много разбирам и че за всичко съм помислила. В последствие разбрах колко много съм имала нужда от нея и колко спокойствие и идеи още може да ми даде тя, но както са казали хората-по-добре късно, отколкото никога. Искам да й благодаря за приятелското отношение, което продължава и до днес и за това, че винаги е поставяла нуждите на младоженците преди всичко останало. С нея човек разбира какво значи някой да се грижи искрено за интересите и желанията му.

 

Искрено благодарим и за „младоженския вестник“,който тя ни направи страхотно оригинално и с чувството за хумор, което тя откри у нас. Гостите ни бяха много изненадани от него и се забавляваха с написаните наши истории в него. Друга важна част от работата й беше изнесеният ритуал, който тя ни направи и дори това, че в този момент заставаш срещу човек,на когото знаеш колко дължиш за този ден, е достатъчен, за да остане много приятен спомен. Воденето по време на цялата вечер също спада към тези моменти.

 

Благодаря и за помощта й покрай организирането на моминското ми парти, което беше във Варна, но това не попречи тя да съдейства максимално. Както казах вече, но си заслужава да повторя, най-важното, което ще получите, ако използвате услугите на "Мелодика" е ОТНОШЕНИЕ-към вас, към вашите изисквания, към вашите желания, към вашия празник!

 

За следващият ни голям повод задължително ще започна подготовката от самото начало с Галя, за да ми е хем спокойно, хем приятно!

 

Благодарим ти, Гале!

 

Зорница и Аспарух Маринови

 

2010 - present

Obecto (корпоративно парти и тийм-билдинг)

 

В следствие на няколко проведени разговора на живо, ангажирахме "Мелодика" за организация на нашия 5-ти фирмен рожден ден през ноември 2013. Искахме партито да бъде грандиозно и да поканим наши партньори и хора, които по различни начини са допринесли за развитието фирмата през годините. Също така, искахме обстановката да бъде по-релаксирана и хората да се забавляват в една комуникативна обстановка. След една среща, финализирахме концепцията и на следващия ден имахме оферта с предложения за място. За още една среща избрахме мястото и определихме украсата, осветлението, програмата и развлеченията. Когато отидох на място, бях изненадан колко добре се беше получило всичко и цялата работа на "Мелодика" надхвърли очакванията ми. Хората се забавляваха и партито продължи към 6 часа в приятна обстановка и точно както искахме да се получи. 

 

Благодарение на добрата организация на рождения ни ден и изпълнението на всичките ни желания в срок, отново се доверихме на "Мелодика" за организиране на нашия тийм-билдинг във Велинград през декември 2013. Отново нямаме никакви забележки, а само похвали и благодарности. Прекарахме един чудесен релаксиращ СПА уикенд и свършихме полезна работа по време на конферентната част. Благодаря на "Мелодика" за организацията и за координацията и при необходимост, ще ги потърся отново за следващите ни събития! 

 

Тодор Колев

(Founder & CEO на Obecto)

Цветомила и Ивайло (Сватба)

Ангажирахме "Мелодика" и Галя за организирането на сватбеното ни парти. С Галя имахме много интензивна коренспонденция, която продължи повече от 6 месеца. В деня на сватбата тя се представи отлично! Беше спазила всички наши изисквания до последния детайл. Галя е страхотен организатор и професионалист. Горещо препоръчваме нейната агенция!

 

Цветомила и Ивайло

bottom of page