За нас:

В сватбена агенция "Мелодика" ние вярваме, че всяка сватба е уникална и трябва да отразява максимално характера на младоженците. Независимо дали искате вашата сватба да е по-традиционна или искате нещо, невиждано от гостите ви, ние сме готови да изпълним мечтите ви. Ние сме екип от професионалисти, които са също толкова ентусиазирани за вашата сватба, както вие самите, и организираме всяко събитие с лично отношение и невероятно внимание към детайла.

 

Сватбена агенция и парти агенция "Мелодика" са сбъдната мечта на създателката им, Галя Крайчева, професионалист с 12 годишен опит в събитийния мениджмънт в България и Франция и с множество квалификации. Още през пролетта на 2011 година, когато се създава сватбената агенция, целта е да се предлагат най-качествените услуги на пазара, и сега, години по-късно, продължаваме да следваме максимата си неотлъчно. Според нас, наемането на сватбена агенция трябва да е широкодостъпно и съобразено с индивидуалните изисквания и бюджет на младоженците.

 

Щастливи сме, че постигаме целите си и продължаваме да предлагаме професионално обслужване на всички наши клиенти. Дългият лист успешно осъществени събития е само едно от доказателствата за качеството на услугите ни. Организирали сме богат набор от уникални и абсолютно различни помежду си сватби, които са задоволили изискванията, както на по-разточителните, така и на по-практичните булки и младоженци.

 

Десетки двойки ни се довериха и останаха възхитени, както ще видите от препоръките ни. Защо ли? Защото за нас всяка сватба е различна от всички предишни и защото обожаваме работата си и организираме всяко събитие така, както бихме го организирали за нас самите. И когато видим радостта в очите на нашите младоженци, истински се радваме!

 

До скоро, надяваме се!

Други събития

С гордост предлагаме на Вашето внимание:

Запознайте се с екипа

Галя Крайчева от сватбена агенция Мелоди

Галя Крайчева

Галя е управител на сватбената агенция и създател. Галя се занимава с организиране на събития от 2004 година, както и с поп и джаз пеене, танци и хореография, икономика и математика. Галя обича разнообразието и държи всяка сватба да отразява индивидуалността на младоженците.

75636160_2182429628524875_34006155829601

Велина Бабачева

Велина е сватбен агент в сватбената агенция и ръководител на екип. Обожава да прави красиви дизайни на събития. Други нейни слабости са социалните мрежи и пътуванията.

Meg Ognyanova_edited.jpg

Меги Огнянова

Меги е ръководител на екип и флорист. В агенцията е от 2 години и е участвала в осъществяването на десетки събития. Много често координира и сватби в деня на събитието. Обича децата и пътуванията. Сред хобитата й са танците и фотографията. 

Александра Атанасова Мелодика.jpg

Александра Атанасова

Алекс(чето) е сватбен агент и ръководител на екип. Зад гърба си има осъществени десетки големи събития и кампании. Занимава се и със социалните мрежи на "Мелодика". В свободното си време, Алекс обича да ходи на партита и да прекарва време с близки, приятели и кучеро си Айра. 

Margarita Koleva_edited.jpg

Маргарита Колева

Маги е флорист и сватбен агент. Обожава всичко, което включва създаване на красота и внимание към детайлите. Обича фотографията и това да прекрава свободното си време в пътувания. 

Венелина Иванова

Вени е флорист в сватбената агенция. Обожава сватбите, правенето на красиви аранжировки, зайците и народните танци. Учи икономика, но намира истинската си страст в организирането на сватби и осъществяването на творческата страна на сватбите. Занимава се любителски с фотография.

Александра Фургова в Мелодика.jpg

Александра Фургова

Алекс е флорист и организатор на събития в сватбена агенция "Мелодика". Активно участва в логистиката на шоколадовия фестивал. В свободното си време обича природата, но и партитата в града, заобиколена от приятели. Сред интересите са й мода, стайлинга и икономика. 

Калоян Калинин

Започваме краткия списък на нашите кавалери с Коко, управителя ни за Пловдив. Коко обича артистичното, модата и сватбения дизайн, като предишният му опит включва организиране на сватби в чужбина и научни разработки за сватбения бизнес. 

Иван Лъчезаров

Иван е един от малкото ни кавалери. Дипломиран и практикуващ архитект, той създава дизайни, свързани с конструиране на обособени преносими конструкции за събития, обличане на зали и поставяне на ферми.