top of page

В сватбена агенция "Мелодика" ние вярваме, че всяка сватба е уникална и трябва да отразява максимално характера на младоженците. Независимо дали искате вашата сватба да е по-традиционна или искате нещо, невиждано от гостите ви, ние сме готови да изпълним мечтите ви. Ние сме екип от професионалисти, които са също толкова ентусиазирани за вашата сватба, както вие самите, и организираме всяко събитие с лично отношение и невероятно внимание към детайла.

 

Сватбена агенция и парти агенция "Мелодика" са сбъдната мечта на създателката им, Галя Крайчева, професионалист с 19 годишен опит в събитийния мениджмънт в България и Франция и с множество квалификации. Още през пролетта на 2011 година, когато се създава сватбената агенция, целта е да се предлагат най-качествените услуги на пазара, и сега, години по-късно, продължаваме да следваме максимата си неотлъчно. 

Запознайте се с екипа

Галя Крайчева от сватбена агенция Мелоди

Галя Крайчева

Галя е управител на сватбената агенция и създател. Галя се занимава с организиране на събития от 2004 година, както и с поп и джаз пеене, танци и хореография, икономика и математика.

Milena Kraicheva.jpg

Милена Крайчева

Милена е сватбен агент, прокурист и счетоводител на "Мелодика". С фирмата е още от самото й създаване. Обича работата си и семейството си. 

Meg Ognyanova_edited.jpg

Меги Огнянова

Меги е ръководител на екип и флорист. В агенцията е от 2 години и е участвала в осъществяването на десетки събития. Много често координира и сватби в деня на събитието. 

Александра Атанасова Мелодика.jpg

Александра Атанасова

Алекс(чето) е сватбен агент и ръководител на екип. Зад гърба си има осъществени десетки големи събития и кампании. Занимава се и със социалните мрежи на "Мелодика". В свободното си време, Алекс обича да ходи на партита и да прекарва време с близки, приятели и кучеро си Айра. 

Margarita Koleva_edited.jpg

Маргарита Колева

Маги е флорист и сватбен агент. Обожава всичко, което включва създаване на красота и внимание към детайлите. Обича фотографията и това да прекрава свободното си време в пътувания. 

Венелина Иванова

Вени е флорист в сватбената агенция. Обожава сватбите, правенето на красиви аранжировки, зайците и народните танци. Учи икономика, но намира истинската си страст в организирането на сватби и осъществяването на творческата страна на сватбите. Занимава се любителски с фотография.

Александра Фургова в Мелодика.jpg

Александра Фургова

Алекс е флорист и организатор на събития в сватбена агенция "Мелодика". Активно участва в логистиката на шоколадовия фестивал. В свободното си време обича природата, но и партитата в града, заобиколена от приятели. Сред интересите са й мода, стайлинга и икономика. 

Slava Vakarelska Melodica.jpg

Слава Вакарелска

Слава е флорист и декоратор и е един от най-активните ни хора на събитията. В свободното си време обича да прави ръчноизработени картички от квилинг, мартеници и да спортува. 

Иван Лъчезаров

Иван е един от малкото ни кавалери. Дипломиран и практикуващ архитект, той създава дизайни, свързани с конструиране на обособени преносими конструкции за събития, обличане на зали и поставяне на ферми. 

bottom of page