top of page

Сватбена агенция "Мелодика" се е специализирала в предоставянето на най-качествените сватбени услуги от най-широк диапазон. Сватбените ни услуги включват: сватбен агент и цялостна или частична сватбена организация и координация, декорация, диджей, сватбен водещ, пеещ сватбен водещ, фотограф с възможност за нетрадиционни фотосесии, видеооператорски екип с възможност за изготвяне на сценарий, изготвяне на програма, заря, покани, подаръчета за гостите, обличане на стени в драперии и построяване на сцени и дансинги, класически и нетрадиционни сватбени торти, шоколадови фонтани, сладък бар, гълъби, инструменталисти и много други.

Сватбена организация

Независимо дали искате цялостна или частична сватбена организация или искате да ползвате само отделни наши услуги, ние сме на ваше разположение.

Декорация

Предлагаме цялостно сватбено декориране, според вашите предпочитания и индивидуалност в над 80 цвята и материи. Разполагаме с над 2000 артикула от инвентара ни, от които можете да избирате. 

Обличане на зали и осветление

IMG_9534.JPG

Изненадайте гостите си с цялостно преобразяване на залата Ви и  предразполагащо осветление. Предлагаме и обличане на зали и тавани, декорации с висящи аранжировки и кристали от тавана и други.

Музикално оформление

Можем да предложим музикално оформление, диджей, водещ на български и английски, сценарий и гост-изпълнители или програма. 

Годеж

Wedding and Engagement Rings

За нас годежът е също толкова вълнуващ, колкото сватбата. Можем да Ви дадем идеи и за самото предлагане на брак по незабравим начин. 

bottom of page