top of page

Декорация на младоженска маса: 5 идеи, които ще направят сватбата Ви различна


Пишете в гугъл "украса на младоженска маса" и не харесвате нищо? Искате снимките Ви да се отличават от традиционните снимки на младоженци на отрупаната с тюл младоженска маса? Ето няколко по-нестандартни идеи за декорация, които могат да направят сватбата Ви различна и неповторима:

1) Цветни топки и бухнал украсителен шлейф

Декорация на сватбена маса

Това романтично кукленско съчетание изглежда много нежно и деликатно, заради шлейфа, но също така доста силно, заради златните свещници. В крайна сметка, този вариант е достатъчно класически, за да не събуди недоволството на роднините, но също и оригинален, защото го няма големият централен букет.

Снимка: Стефан Стефанов;

Вижте целия албум.

2) Висящи клонки и зеленини

Декорация на сватбена маса

Леко и горско събетание, което изглежда едновременно луксозно, заради многото орхидеи, но и артистично, заради цялата асиметрия на клонките. Определено това ще е вариант, който едва ли някой от гостите Ви ще е виждам на друга сватба.

Снимка: Николай Пеев;

Вижте целия албум.

3) Феерия от цветя

Букет за булчинска маса

Това определено е един доста луксозен вариант, заради количеството цветя и специфичната изработка. Не е изненадващо, че не се среща на всяка сватба. В случая сме го съчетали със завеса от цветя, която допълнително подчертава лятното настроение.

Снимка: Стефан Стефанов;

Вижте целия албум.

4) С бурканчета

Младоженска маса сватбена агенция Мелодика

Ако сте от булките, които не искат да придават формалност на сватбата, то вариантът на бурканчетата с цветя и свещи, може да Ви допадне. Добри материи, с които се съчетават бурканчетата, са воал, тюл, шифон, но не и сатен, тафта и други тежки материи.

Снимка: Емил Лопарски;

Вижте целия албум.

5) С асиметричен букет и двоен шлейф

Младоженска маса сватбена агенция Мелодика

Това може би е любимото съчетание на нашите булки, решили да изберат нещо по-нетипично. Вариантът за асиметричен букет е оригинален, а двойният шлейф е подходящ за сватби с повече от един цвят. Друг вариант е украсителният шлейф да бъде блед, нежен и полупрозрачен.

Снимка: Стефан Стефанов;

Вижте целия албум.

Какъвто и вариант да изберете обаче, не забравяйте, че букетът не трябва да скрива Вас или кумовете! Дори да искате повече цветя, има варианти да се подреди така, че да не пречи.

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page