top of page

Декорация на младоженска маса: 5 идеи, които ще направят сватбата Ви различна


Пишете в гугъл "украса на младоженска маса" и не харесвате нищо? Искате снимките Ви да се отличават от традиционните снимки на младоженци на отрупаната с тюл младоженска маса? Ето няколко по-нестандартни идеи за декорация, които могат да направят сватбата Ви различна и неповторима:

1) Цветни топки и бухнал украсителен шлейф

Декорация на сватбена маса

Това романтично кукленско съчетание изглежда много нежно и деликатно, заради шлейфа, но също така доста силно, заради златните свещници. В крайна сметка, този вариант е достатъчно класически, за да не събуди недоволството на роднините, но също и оригинален, защото го няма големият централен букет.

Снимка: Стефан Стефанов;

Вижте целия албум.

2) Висящи клонки и зеленини

Декорация на сватбена маса

Леко и горско събетание, което изглежда едновременно луксозно, заради многото орхидеи, но и артистично, заради цялата асиметрия на клонките. Определено това ще е вариант, който едва ли някой от гостите Ви ще е виждам на друга сватба.

Снимка: Николай Пеев;

Вижте целия албум.

3) Феерия от цветя

Букет за булчинска маса

Това определено е един доста луксозен вариант, заради количеството цветя и специфичната изработка. Не е изненадващо, че не се среща на всяка сватба. В случая сме го съчетали със завеса от цветя, която допълнително подчертава лятното настроение.

Снимка: Стефан Стефанов;

Вижте целия албум.

4) С бурканчета

Младоженска маса сватбена агенция Мелодика

Ако сте от булките, които не искат да придават формалност на сватбата, то вариантът на бурканчетата с цветя и свещи, може да Ви допадне. Добри материи, с които се съчетават бурканчетата, са воал, тюл, шифон, но не и сатен, тафта и други тежки материи.

Снимка: Емил Лопарски;

Вижте целия албум.

5) С асиметричен букет и двоен шлейф

Младоженска маса сватбена агенция Мелодика

Това може би е любимото съчетание на нашите булки, решили да изберат нещо по-нетипично. Вариантът за асиметричен букет е оригинален, а двойният шлейф е подходящ за сватби с повече от един цвят. Друг вариант е украсителният шлейф да бъде блед, нежен и полупрозрачен.

Снимка: Стефан Стефанов;

Вижте целия албум.

Какъвто и вариант да изберете обаче, не забравяйте, че букетът не трябва да скрива Вас или кумовете! Дори да искате повече цветя, има варианти да се подреди така, че да не пречи.

#сватбенадекорация #младоженскамаса #всватбенияден

Още...
Накратко
Търсене по тагове
No tags yet.
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page