top of page

За артистичните дизайнерски сватбени рокли


Разглеждали ли сте колекциите на сватбени рокли на Стела де Либеро от последните няколко години? Аз просто съм влюбена в тях! Не са типичните сватбени рокли, с които повечето булки си се представят, но са наистина магнетични. И всеки път, когато си отворя Пинтереста, където ревностно си ги пазя, ми отнема доста време, докато успея да го затворя.

Разбира се, винаги казвам на булките си, че трябва да избират роклите си не само по вида, но и по удобството, и макар че никога не съм обличала рокли от тези колекции, не ми изглеждат най-удобни за носене. И все пак скрито се надявам в бъдеще да имам поне една булка, чията сватба да организирам, която да избере такъв тип рокля.

Предимствата са доста. Определено ще сте най-различната булка от всички останали (въпреки че аз съм доста против виждането, че булките са еднакви, дори да са в подобни рокли; но определено никой от госитите Ви няма да е виждал и няма и да види друга такава рокля). Освен това, както казваше сестра ми, когато организирах сватбата й, ако не облечете на сватбения си ден такава рокля, кога? (Съответно тя си купи рокля с много широка пола). Още един плюс е, че дизайните са много сложни за ушиване и правят впечатление. Освен това, цялата рокля е страшно красива, а когато полата е толкова голяма, фигурата изглежда по-крехка и нежна. Много са романтични и буквално прехвърлят човек в друго време.

Но разбира се, си има и недостатъци. Тежки са и са трудни за носене (тъй като все по някое време ще Ви се наложи да ползвате кола, тоалетна, да минете по някое неудобно място, заради фотосесията, по разбити улици и т.н.). В допълнение, не са много съвместими с контекста, в който ще трябва да са носени (по-голямата част от българските градски пейзажи не са толкова романтични, като фона на снимката, така че роклята може да изглежда не на място). Много са скъпи, понеже са трудни за ушиване (не доверявайте толкова трудни модели на шивачки, понеже шансът да не се справи е доста голям, куперте роклята завършена)

Но все пак, аз продължавам да се надявам и да чакам булката, която ще реши да е с такава рокля на сватбата си... И Ви споделям албума си в Пинтерест, с пожеланието да не се пристрастите като мен :)

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page