top of page

Сватба в ресторант Лебед


Много често при нас идват младоженци, които искат сватба сред природата. Все пак искат и красива и изискана вечеря. Ресторант “Лебед” е една отлична опция за такъв тип сватба.


Цяла седмица в инстаграм си говорим за сватбите в ресторант “Лебед” и Ви разказхме за възможността за изнесен ритуал на кея. Около 90% от сватбите ни там са именно с такъв. Това е единственото място в София, където можеш да си над самата вода по време на цермонията: на кея, който е част от площта на ресторанта.


Другият избор за изнесен ритуал е в градината, но това по-рядко е предпочитаният вариант за младоженците. Не че е лош, напротив, градината е много красива. Просто кеят е уникален и всичко друго остава на заден план.


Самото сватбено тържество се провежда в залата на ресторанта, като през годините постоянно я подобряват и от черен ресторант, сега е изключително модерен и подходящ за сватби. Последните 3 години имаше два големи ремонта и сега залата изглежда отлично. Прозорците са големи, гледката е към красивата градина, от тавана се спускат бели лебеди. Посудата е отлична: приборите, чашите и чиниите са изключително изящни, покривките са без дупки от цигари и петна, а платовете са тежки. В допълнение, кувертите са на много разумни цени, а качеството е чудесно.


Ако идвате и с деца на сватбата, те също ще имат забавление. Ресторантът разполага със собствена мини зоологическа градина и с мини детска площадка. Разбира се, децата също ще оценят голямата площ и гледката към езерото.


Мястото е идеално за фотосесия. Снимките Ви с гостите също ще са чудесни, тъй като обикновено те се случват на фона на арката на кея и се вижда красотата на гледката. Отделно, ресторантът има голям надпис I Love You близо до езерото, който също може да се използва за декор за сватбените снимки.


В годините сме работили за изключително голям брой събития в ресторант “Лебед”. Най-често за сватби, разбира се, но също и за рождени дни, кръщенета и филмови продукции. Определено мястото се отличава с професионализъм и прекрасно обслужване. За всяка сватба виждам с очите си как хората от ресторанта се стараят и дават много повече от очакваното за сватбите. Например, подготвяйки се за уелкъм дринк, редят листче по листче розичка след розичка около чашите, не защото така е по оферта, а защото искат на младоженците и на гостите да им е хубаво.


След всяко събитие, когато прибираме инвентара си, ги чуваме как се радват, че младоженците и гостите са се забавлявали. Това е и едно от малкото места с постоянен персонал. Те там си работят, а не са на повикване събитие за събитие и затова имат огромен опит с всякакви мероприятия. Много хора биха очаквали това да е така по принцип, но истината е, че по-честата практика, е ресторантите да поддържат малък персонал, а за събития да викат хора допълнително.


Така че ако търсите красиво и уникално място, на което да имате уютна и стила сватба, няма да сгрешите с ресторант “Лебед”. Не се колебайте да ни пишете и с повече въпроси за тази сватбена локация!


Ето и част от работата ни в ресторант "Лебед":Comments


Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page