top of page

Новини

 

Горди сме да споделим, че... 

Сватбена агенция "Мелодика" взе участие за поредна година на сватбеното изложение в Гранд хотел "София" 

​​
И тази година сватбена агенция "Мелодика" взе участие на сватбеното изложение в  Гранд хотела. Щандът ни беше в модерния напоследък изчистен винтидж стил, с дантелена покривка и покривка от луксозна сатенирана тафта! Беше прекрасен ден, в който се срещнахме с толкова много младоженци, партньори и познати! Успешна година на всички! 

Специални условия, подаръци и отстъпки за организацията на абсолвентски балове от парти агенция "Мелодика" 

​​
Парти агенция "Мелодика" има специална политика на отстъпки и промоции за младежки и студентски събития, тъй като ние много се радваме на инициативни млади хора, каквито сме и ние самите. Затова се свържете с нас, а ние Ви обещаваме, че ще Ви изненадаме приятно с офертата ни! Оставаме на Ваше разположение на 0888 48 65 66! 

Уникално парти в частен клуб с възможнаст за СПА процедури със сватбена и парти агенция "Мелодика" 

​​
От 2014 година сватбена и парти агенция "Мелодика" предоставя под наем на вечер частен клуб в чил-аут стил! Ако искате парти в уютна домашна обстановка, но не искате да каните приятелите си вкъщи, това е точното място за вас! Ние ще се погрижим за всичко: предоставяме ви мястото под наем, а кетърингът и СПА процедурите също са от нас! 

Сватбена агенция "Мелодика" ще вземе участие в Balkanica Wedding Expo

​​
Тази година може да ни видите на Balkanica Wedding Expo: най-голямото сватбено изложение на Балканите. На щанда ни ще може да се запознаете с най-новите ни отстъпки и условия за сватбена организация, както и да получите своята награда от нашата томбола. Очакваме ви с нетъпрение на 24-25 януари 2015 в Хотел София Балкан (бившият "Шератон")! 

Отстъпки и актуални промоции

Представяме на Вашето внимание... 
  • 30% отстъпка от наем на определени видове автомобили за Вашия празник!
 
  • 10% отстъпка от сватбена организация и 5% от стойността на декораията за всички клиенти на застрахователен брокер "ЕФКО Инс"
 
  • до 40% отстъпка от цялостна сватбена организация за София (пишете ни за цялостна информация за условията на отстъпките)
 
  • до 10% отстъпка от всички артикули за декорация от новите ни колекции
 
  • 5% отстъпка от наем на частен клуб за вашето парти! 
 
bottom of page