top of page

За нас:

В сватбена агенция "Мелодика" ние вярваме, че всяка сватба е уникална и трябва да отразява максимално характера на младоженците. Независимо дали искате вашата сватба да е по-традиционна или искате нещо, невиждано от гостите ви, ние сме готови да изпълним мечтите ви. Ние сме екип от професионалисти, които са също толкова ентусиазирани за вашата сватба, както вие самите, и организираме всяко събитие с лично отношение и невероятно внимание към детайла.

 

Сватбена агенция и парти агенция "Мелодика" са сбъдната мечта на създателката им, Галя Крайчева, професионалист с 10 годишен опит в събитийния мениджмънт в България и Франция и с множество квалификации. Още през пролетта на 2011 година, когато се създава сватбената агенция, целта е да се предлагат най-качествените услуги на пазара, и сега, години по-късно, продължаваме да следваме максимата си неотлъчно. Според нас, наемането на сватбена агенция трябва да е широкодостъпно и съобразено с индивидуалните изисквания и бюджет на младоженците.

 

Щастливи сме, че постигаме целите си и продължаваме да предлагаме професионално обслужване на всички наши клиенти. Дългият лист успешно осъществени събития е само едно от доказателствата за качеството на услугите ни. Организирали сме богат набор от уникални и абсолютно различни помежду си сватби, които са задоволили изискванията, както на по-разточителните, така и на по-практичните булки и младоженци.

 

Десетки двойки ни се довериха и останаха възхитени, както ще видите от препоръките ни. Защо ли? Защото за нас всяка сватба е различна от всички предишни и защото обожаваме работата си и организираме всяко събитие така, както бихме го организирали за нас самите. И когато видим радостта в очите на нашите младоженци, истински се радваме!

 

До скоро, надяваме се!

Медии 

С гордост предлагаме на Вашето внимание:

“Галя...благодарим за уникалната сватба, ще качваме снимки!!!! Страхотна си!”

Гери и Митко

Сватба 31.08.2013

 

Нашите младоженци споделиха:

“​Здравей, Галя! :) С голямо закъснение, но много щастие :), ти пишем в отговор чак сега и се надяваме да не ни се сърдиш :) Искахме да ти благодарим от сърце за съдействието, търпението и прекрасната вечер! И залата, и цветята бяха разкошни и тъкмо каквито ги искахме! :) Благодарим!”

Алекс и Серго

Сватба 21.09.2013

“​Галя, здравей! :) Още веднъж, благодаря за уникалната атмосфера, която създаде с твоите прекрасни творения! Благодаря ти за всичко, което направи за нас. Поздрави и до нови срещи!

Зори и Спас

Сватба 28.09.2013

“Благодарим от все сърце! Всичко беше като в приказка!”

Гери и Ники

Сватба 21.09.2014

 

“Тотално се бях отчаяла и после се срещнах с вас и изведнъж се усмихнах и се успокоих! Благодаря за идеите и за сватбата! Беше даже по-хубаво, отколкото си представяхме!”

​Руми и Боби

Сватба 16.08.2014

 

bottom of page