top of page

Няколко свежи идеи в ултравиолетово


"Драматичният провокативен и замислен оттенък на виолетовото представяне на оригиналността, изобретателността и визуалното мислене, които ни насочват към бъдещето".

Така Пантон описва цвета на 2018, PANTONE 18-3838 Ultra Violet

Добрият баланс между синьото, което е охлаждащо и успокояващо, и червеното, което е фокусиращо, концентриращо и динамично, кара виолетовия цвят да разгърне нашето въображение.

Някой булки се притесняват да изберат ултравиолетовото, поради наситения му цвят. Но както ще видите от следните вдъхновяващи снимки на истински сватби, лилавото не е нужно да ви притеснява. Когато е правилно комбиниран, цветът е изключително атрактивен. Повече вдъхновение можете да откриете на нашия Pinterest.

Не е задължително лилавото да е основен цвят при декорацията, понякога може да бъде вмъкнат като акцент. Вижте сами как добре се съчетава с цикламения нюанс и буйната зеленина.Страхотни комбинации се получават и с прасковено, жълто, бордо и зелено. Ако харесвате по нежните акценти, може да го съчетаете с блъш, маув, екрю, шампанско и сиво.

Идеи за сватбени аранжировки в ултравиолетово

Високите и пищни аранжировки от цветя и зеленина, обикновено се предпочитат за сватби в зали. Вазите, които са по-високи, могат да бъдат нестабилни при силен вятър. Ниската пролетна аранжировка е подходяща за градински сватби. Цветята, които са в естествено лилаво, са: ириси, хортензии, еустоми, статица, рози и други. Нежен акцент за масите на гостите, могат да бъдат, като допълнение и свещите.

Идея за сватбена торта в нюансите на благородния камък Аметист.

Освен естествено лилавите цветя, характерно за тази година са и елементите на естествен кристал. Аметистът носи яснота на съзнанието и подсъзнанието. Това е камъкът на риби, дева, водолей и козирог.

А защо да не добавите сладък бар с понички и мъфини, декорирани с теменужка. Тя е едно от ядливите цветя, които могат спокойно да присъстват в менюто ви.

Като допълнение за коктейлните маси мога да ви дам една свежа идея за ултравиолетова напитка. Сироп от лавандула с малко фреш лимон се комбинира прекрасно с Hendrick's Gin, който съдържа есенция от българска роза. Обзалагаме се, че няма да има гост, който да не бъде впечатлен.

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page