top of page

5 реални сватбени гафа, които ще се помнят дълго


На почти всичките ни сватби всичко минава гладко и по план. Понякога обаче има и моменти, които не са по план и се налага да импровизираш, за да не се усетят гостите или да не тръгнат нещата на зле. На всичките ни агенти са се случвали какви ли не случки. Ето и някои от тях:

Сватбена агенция Мелодика, нетипична сватбена фотография

Снимка: SV Studio

1) Летящият сватбен агент

Да, това съм аз. Случи ми се преди 3 години на една сватба, на която токът ми се закачи в една фуга на стълбите в градината и паднах от около 2.5 метра височина през терасата. Това беше преди да дойдат гостите, пред ужасения поглед на сервитьорите на уелкъм дринка. Станах, измих се в тоалетната, дезинфекцирах се с водка и салфетки и все пак се приведох в нормален вид за посрещането на гостите. За щастие се отървах без счупвания.

2) Животните на сватбата

Животните са си непредвидими същества. Имахме една булка, която искаше кучето й да носи халките. То мина добре по пътеката към арката, но в момента, в който трябваше да му се развърже възглавничката с пръстени от врата, започна да скача и да се радва на булката и да обикаля около нея. В крайна сметка пръстените се озоваха на мястото си, булката се размина с малко петна по роклята, но кучето не спря да лае по време на церемонията.

3) Странният граждански ритуал

На една наша сватба младоженците ни разказаха, че длъжностното лице в гражданското е питало младоженеца: "Взимаш ли [името на булката] за своя съпруга и обещаваш ли да я обичаш, дори когато стане стара и грозна?" Не е необходимо да казвам колко беше ядосана майката на булката.

4) Неканените гости

Ритуал на плажа. Звучи романтично, нали? С това уточнение, че ако не сте на частен плаж, около вас ще има освен красиво облечените Ви гости, хора по бански, продавачи на царевица, спасители и всякакви други особено характерни личности от българското черноморие.

Сватбена агенция "Мелодика" сватба на море

Снимка: Христина Ханджиева (снимката не е от описаната сватба)

5) Непослушните деца

На една наша сватба в момента, в който изнесохме сватбената торта и я поставихме пред младоженците, от едната от масите дотърчаха момиченце и момченце на около 4-5 години и с викове отмъкнаха по две мъфинчета от тортата и изчезнаха през вратата на залата пред смаяния поглед на всички присъстващи.

Сватбена агенция "Мелодика" сватбена торта

Снимка: Георги Казаков (снимката не е от описаната сватба)

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page