top of page

Цветните сватби


Днес е неделя без сватба. Време за почивка и малко приятна работа по сайта. И докато си разглеждах и редактирах албумите от някои от таз-годишните сватби, си спомних един коментар във фейсбук под една наша снимка: "Прекалено е ярко за сватба". Ние отговорихме, че отдавна сватбите вече не са само в бледи и пастелени цветове, а вместо това партито може да бъде много пъстро и ярко и това да не го прави по-малко тържествено или да изглежда неуместно. В крайна сметка, важно е всяка сватба да отговаря на характерите на младоженците и на околната обстановка и затова всяка сватба е различна и неповторима.

Правили сме доста ярки сватби, а също и много бледи, като и в двата случая е било уместно, предвид предпочитанията на младоженците. Правили сме и сватба в кафяво, сватба със стийм-пънк елементи, фентази сватба без едно цвете и какво ли още не.

Така че ако искате сватбата Ви да е пъстра, цветна и ярка, не се колебайте да го направите и просто намерете агенцията, която ще го осъществи! Не позволявайте и да Ви разколебават, с каквито и да е аргументи! Ето няколко снимки, например, от сватби, които са били пъстри и цветни и са се получили доста свежо.

Сватба в патладжанено, оранжево и сиво

Разбира се, и бяло за акцент. Истината е, че ако поканите гостите си на такава ярка сватба, те няма да започнат да разсъждават дали избора на цветове е уместен, а ще започнат с интерес да разглеждат цветята и различните елементи на декорацията. Красотата е в детайлите и във формите. Ако аранжировката е красива и впечатляваща, гостите няма да тръгнат да търсят кусури. Ако е постна, старчат целофани навсякъде и се подават гъбите на пиафлорите, и пастелните цветове не могат да я направят по-подходяща за сватба и по-красива.

Спортно-елегантна сватба в жълто и зелено

Това беше една много нетипична и интересна сватба, за която ще Ви разкажем подробно в следваща статия. Декорацията беше далеч от типичната за класическите сватби: сложихме ананаси, пълни с цветя, аранжировки в чаши за мартини и какво ли още не. Но истината е, че каквото и друго да бяхме предложили на Лили и Ники, то нямаше да бъде толкова подходящо. Лили и Ники са готини и много луди. Харесват асиметричното, нестандартното, модерното. Затова и сватбата трябваше да бъде такава.

Пъстроцветна сватба в гората

Още една щура цветова идея! Първоначално идеята ни беше да не покриваме дървените маси, защото дървото е много красиво особено сред дърветата. Но когато отидохме да видим за какви маси става въпрос, установихе, че състоянието им е, да кажем, много неподходящо. Затова се спряхме на варианта да ги покрием с лека ефирна органза, която да запазва духа на мястото, но да прикрива хилядите словоизлияния, написани по масите. Пейките, за щастие, бяха в добро състояние и не се наложи да шием калъфи за тях. Оттам-нататък изборът на цветове беше лесен: всичко пъстро и ярко, което да създава позитивно усещане и да напомня за лято.

Сватба в ягодово, цикламено и бежово

На когото и да споделях идеята за бежово, ягодово, розово и цикламено и за сватба, в която няма нищо бяло, освен булката, всеки категорично отричаше идеята. Но ето, че Лили и Димитър искаха точно това. Избрахме луксозна сатенирана тафта, която ушихме специално за тях, поръчахме цветята от чужбина и ето, че мечтата на младоженците стана реалност. Не само това, а снимките от тази сватба се превърнаха в един от най-харесваните албуми във фейсбук страницата ни, а гостите бяха изключително впечатлени от това колко стилна е сватбата. Просто това съчетание беше перфектният избор за избраната зала, която съдържаше всички тези цветове.

Има и още много други идеи на нашата фейсбук страница и в нашия пинтерест. Така че сватбите могат да са и красиви, и не толкова, но това не зависи от цвета им, а от това как са осъществени. Затова, ако мечтаете за цветна и ярка сватба, просто намерете агенция, която ще го осъществи по красив начин.

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page