top of page

Ново партньорство между сватбена агенция "Мелодика" и ДКЦ „Асцендент”


Не знам дали е съдба или случайност, но нашите булки винаги са много интелигентни и успели дами, които са се реализирали в своите професии и само ни радват с постиженията си. Когато видя поредните им успехи, изключително много се вълнувам и споделям в интернет-пространството, понеже съм горда какви умни булки си имаме! Примерите са много, но имаме фирмена политика да не предоставяме лична информация за клиентите си. Днес, обаче, ще Ви запозная с Марина, която ни позволи да разкажем за професията й.

По време на сватбената фотосесия

Марина е психолог в Диагностично-консултативен център "Асцендент" ООД- частно здравно заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ. Центърът предлага системен, холистичен подход, както към здравето на жената – от пубертета до менопаузата, така и към здравето на мъжа. Грижата за физическото и психическо здраве на пациентите в центъра вървят ръка за ръка. От тази гледна точка, дейностите, с които се занимава екипът психолози, са разнообразни и включват: индивидуална психотерапия, консултация на двойки, диагностика на следродилна депресия, психологическа работа с деца и техните семейства и др.

Друга част от дейността на Марина е свързана с провеждането на семинари за настоящи и бъдещи родители, които помагат в това родителите да се почувстват по-уверени и подготвени за предстоящото, да се информират за етапите, през които преминава детското развитие и начините, по които те биха могли да партнират на детето в процеса на израстване и съзряване.

Да си призная, Марина знае целия ми личен живот, понеже винаги съм се чувствала спокойна да говоря пред нея и по естествен начин станахме приятелки. Тя също много ни хареса, защото й направихме уникална сватба с тикви, пълни с цветя^^ (всички снимки са от сватбата). Затова дълго мислихме какво можем да направим заедно и така се роди идеята за партньорство между сватбената агенция и медицинския център, в който работи.

Детайл от сватбената украса

Булчинският букет на Марина

Защо ми хареса тази идея? Защото аз искам сватбена агенция “Мелодика” да се грижи за нашите клиенти не само до деня на сватбата, а и след това. Освен това, всичко, което прави, според мен, е много полезно и тя определено е правилният човека за тази работа. Много е спокойна и умерена и е изключително деликатна! Освен това е и истински специалист в сферата си! Затова се доверих на Марина, в избора й на услуги, които нашите младоженци могат да ползват с отстъпка в ДКЦ "Асцендент" и техните партньори:

  • 15% отстъпка от психологическите услуги- индивидуални консултации, психотерапия и консултации на двойки; психотерапевтична работа с деца и техните семейства. Повече за услугите и цените тук.

  • 10% от следните медицински услуги: акушерство и гинекология, женска консултация и дородови грижи, ендокринология, неврология, дерматология, кардиология, онкология, цветотерапия по метода на д-р Бах и др. Повече за услугите и цените тук.

  • 15% намаление на Терапия за отказване на тютюнопушенето по метода IQS. Повече за услугите и цените тук.

  • 10% отстъпка от неинвазивен генетичен тест Пренатест- съвременен ДНК тест от трето поколение. Повече информация тук.

Детайл от декорацията на сватбата

Подаръчетата за гостите

#weddingetiquette #сватбенадекорация #всватбенияден

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page