top of page

Ново партньорство между сватбена агенция "Мелодика" и ДКЦ „Асцендент”


Не знам дали е съдба или случайност, но нашите булки винаги са много интелигентни и успели дами, които са се реализирали в своите професии и само ни радват с постиженията си. Когато видя поредните им успехи, изключително много се вълнувам и споделям в интернет-пространството, понеже съм горда какви умни булки си имаме! Примерите са много, но имаме фирмена политика да не предоставяме лична информация за клиентите си. Днес, обаче, ще Ви запозная с Марина, която ни позволи да разкажем за професията й.

Марина е психолог в Диагностично-консултативен център "Асцендент" ООД- частно здравно заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ. Центърът предлага системен, холистичен подход, както към здравето на жената – от пубертета до менопаузата, така и към здравето на мъжа. Грижата за физическото и психическо здраве на пациентите в центъра вървят ръка за ръка. От тази гледна точка, дейностите, с които се занимава екипът психолози, са разнообразни и включват: индивидуална психотерапия, консултация на двойки, диагностика на следродилна депресия, психологическа работа с деца и техните семейства и др.

Друга част от дейността на Марина е свързана с провеждането на семинари за настоящи и бъдещи родители, които помагат в това родителите да се почувстват по-уверени и подготвени за предстоящото, да се информират за етапите, през които преминава детското развитие и начините, по които те биха могли да партнират на детето в процеса на израстване и съзряване.

Да си призная, Марина знае целия ми личен живот, понеже винаги съм се чувствала спокойна да говоря пред нея и по естествен начин станахме приятелки. Тя също много ни хареса, защото й направихме уникална сватба с тикви, пълни с цветя^^ (всички снимки са от сватбата). Затова дълго мислихме какво можем да направим заедно и така се роди идеята за партньорство между сватбената агенция и медицинския център, в който работи.

Защо ми хареса тази идея? Защото аз искам сватбена агенция “Мелодика” да се грижи за нашите клиенти не само до деня на сватбата, а и след това. Освен това, всичко, което прави, според мен, е много полезно и тя определено е правилният човека за тази работа. Много е спокойна и умерена и е изключително деликатна! Освен това е и истински специалист в сферата си! Затова се доверих на Марина, в избора й на услуги, които нашите младоженци могат да ползват с отстъпка в ДКЦ "Асцендент" и техните партньори:

  • 15% отстъпка от психологическите услуги- индивидуални консултации, психотерапия и консултации на двойки; психотерапевтична работа с деца и техните семейства. Повече за услугите и цените тук.

  • 10% от следните медицински услуги: акушерство и гинекология, женска консултация и дородови грижи, ендокринология, неврология, дерматология, кардиология, онкология, цветотерапия по метода на д-р Бах и др. Повече за услугите и цените тук.

  • 15% намаление на Терапия за отказване на тютюнопушенето по метода IQS. Повече за услугите и цените тук.

  • 10% отстъпка от неинвазивен генетичен тест Пренатест- съвременен ДНК тест от трето поколение. Повече информация тук.

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page