top of page

Топ 10 на най-оригиналните сватбени снимки (сватбена фотография)


Сватбената фотография не винаги трябва да е традиционна. Ето няколко снимки на сватбени фотографии, които определено не се срещат на всяка сватба.

1) Снимка в стил "Омагьосаната гора": както се казва, имате нужда само то езеро, водопад, украсена лодки и смрачанаване. Иначе снимката безспорно е шедьовър. И все пак, ако искате такъв тип снимки, най-добре да отделите време за следсватбена фотосесия :)

2) Когато мъжете на сватбата решат да се правят на луди: всъщност могат да излезнат доста добри снимки :) Затова не се колебайте да използвате своите приятели за всякакви луди идеи, ако са готини, ще съдействат!

3) Когато дъждът на сватбата може да бъде предимство: ако сте избрали есенна или пролетна сватба, определено ще е добра идея да носите чадър за всеки случай. Но дори да завали, това не е причина да си разваляте настроението. Приемете го като знак, че ще ви върви по вода.

4) Ако сте на плажа: детайлите от облеклото ви много лесно могат да влезнат в експлоатация. Или може да си донесете аксесоарите допълнително и да направите няколко нетрадиционни снимки.

5) Есен е: пъстри идеи за есента в гората и по залез

6) И снимките с бенгалски огън

7) Сантименталните снимки: на пръв поглед не е нещо, което не е виждано, но в същото време, тази снимка на един детайл от сватбата е толкова емоционална, че нямаше начин да не я включа. Именно този тип снимки отличават добрите фотографи от посредствените.

8) Снимка със снимките на родителите в техните сватбени дни: малко е нагласена като кадър, но пък може да стане по естествена, ако портретите са поставени на маса или на стойка около младоженците

9) Кучето и булчинската рокля: и булчинските рокли, и домащните любимци имат едно и също свойство: да изглеждат добре на всякакви снимки. Затова ето идея за снимка: домашен любимец + рокля. И пак, си зависи от хаактера на домашния любимец, за да не се окаже роклята надрана :)

10) И за финал: малко фотошоп никога не пречи, ако искате такава снимка, а нямате динозавър на сватбата си.

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page