top of page

Зоя и Боби: Нашите младоженци разказват за сватбения си ден


Ето че след една прекрасна сватбена година, отново намерих време да пише в блога и да споделям сватбени истории :) Няма по-голямо щастие... А 2014 година беше толкова изпъстрена с всякакви преживявания, че явно този месец няма да успея да стана от лаптопа. И ето, че без въобще да се чудя кое да споделя първо, започвам от интервюто на една от двойките, с които работихме това лято, които се съгласиха да дадат интервю за блога :)

Сватбена фотография

Зоя и Боби са една от най-забавните двойки, които съм срещала, и винаги са безкрайно усмихнати и позитивни. Дори след дългия емоционален сватбен ден и след безсънното вечерно парти, продължило до сутринта, на следващия ден пак бяха усмихнати и разказваха с чувство за хумор впечатленията си. А разговорите с тях винаги са интересни. Имат си една тотално пухкава котка Summer, която всеки път е първата (почти) тема на разговор, а оттам нататък разговорът продължава с всякакви неща, които са ни се случили и разбира се, сватбените въпроси! Не си спомням точно как се запознахме, дали са ни намерили по интернет, на някое изложение или друго, но се радвам, че ни откриха.

Ресторант лебед сватба

Какво представляваше сватбата на Зоя и Боби? Беше в ресторант "Лебеда" с изнесена церемония на кея, който ние бяхме облякли в дантела. Както на всяка сватба с част на открито, и сега имаше риск от времето, но все пак минахме без дъжд. Само духаше много силен вятър, но не успя да отвее никой от гостите или стойките с цветя, ритуалната маса или дантелите. Цветовете бяха бордо, черно и бяло, с високи аранжировки, а стилът беше винтидж, като използвахме доста дантели. Младоженците наистина бяха вложили много внимание в това гостите да си прекарат добре. Вечерта освен традиционните ритуали имаше и игри и уникална хореография за първия брачен танц с поддръжки, която младоженците изпълниха перфектно.

Сватбени халки

И така, ето какво отговориха Зоя и Боби на нашите въпроси относно сватбения им ден.

Мелодика: Кои са най-интересните моменти от сватбения ви ден?

Зоя: Може би първият ни брачен тонц. Ние се готвихме за него цели две седмици.

Боби: И на чичо ми танцът. Той много се забавляваше на нашата сватба. Освен това, щяхме да отрепем водещата. По време на церемонията духаше много силен вятър и щеше да отвее арката върху нея. А за нашия танц, много ми пречеше роклята на Зоя. Бяхме тренирали без дългата рокля и на движенията назад, само внимавах да не й застъпя роклята.

Сватбена украса от сватбена агенция "Мелодика"

Мелодика: Ако можеше да промените нещо от сватбения си ден, какво би било то?

Боби: Ами имаше някои моменти, който не си ги представях точно така. Първо, майка ми си счупи ръката на рождения си ден, точно преди сватбата. Ще ми се да не се беше случило точно така и тя да си беше добре. Иначе в самия сватбен ден си спомням как още сутринта всички хукнаха по задачи, фризьори, костюми и т.н и аз останах да си чистя сам за идването на гостите. По едно време дойде фотографът и внесе настроение.

Зоя: Аз се сещам също, че до последно нямахме кола. Бяхме решили да приемем офертите на наши познати да ползваме техни автомобили, но след градушката всичките ни оферти отпаднаха.

Боби: В най-лошия случай щяхме да вземем "Москвича" от село и готово!

Мелодика: Много хора казват, че сватбата променя много неща в ежедневието и във връзката. При вас така ли беше? Промени ли се животът ви след сватбата?

Зоя: Не. И сега се чувствам по същия начин. Малко ми беше странно да си сменя името. Но пък новата фамилия ми харесва, така че нямах нищо против.

Булчински букет от сватбена агенция "Мелодика"

Мелодика: Ще ни разкажете ли за медения си месец?

Боби: Щяхме да се удавим! Бяхме много ентусиазирани и после времето се развали. Първо ходихме на море, точно когато бяха наводненията и бедствените положения. Ние все пак ходихме да се къпем в дъжда, а спасителят ни изкара. Също имаше много храна, но въпреки цялото ядене Зоя беше отслабнала накрая, а аз си бях същия. После ходихме и на планина и пак не случихме на време и ни валя.

Зоя: След две седмици ще ходим и в Испания, така че там се надяваме да няма дъждове, бедствени положения и цунамита.

Мелодика: Имахте следсватбена фотосесия, ще ни разкажете ли за нея?

Зоя: Така е. Искахме да имаме и есенна фотосесия, а фотографът държеше да имам букет, защото беше много впечатлен от букета ми в сватбения ден. Ходихме на всякакви места, понеже не трябваше да се съобразяваме с програма, както в самия сватбен ден. Първоначалната ни идея беше нещо в стил Trash the dress фотосесия, но после се разколебах, понеже не исках съвсем да си унищожавам роклята. Но затова пък фотографът ни допринесе с идеи: кара ни да влизаме във всякакви поточета и реки с роклята и костюмите. Стана много добре.

Боби: Специално търсихме храст с шипки (бележка от "Мелодика": за сватбената фотосесия бяхме направили букет с шипки, защото тематиката беше есенна). Тръгнахме по една горска пътечка и се засякохме с едни баби... 10 минути ни честитиха!

Булка и булчински букет от сватбена агенция "Мелодика"
Сватбен букет от "Мелодика"

Мелодика: Благодаря ви! Пожелавам ви да сте все така позитивни и повече късмет! Последен въпрос, котката как прие сватбата?

Зоя: Беше нервна. Не обича гости. А и по-малките деца много си играят с нея и като идват вкъщи, често се крие в мивката, където не могат да я достигнат. Почна да се скубе повече, но все пак мина добре.

Сватбена котка

Благодарим на Зоя и Боби за интервюто и им пожелаваме прекрасни моменти заедно! Благодарим също за доверието към нас, за да поверят в наши ръце един от най-милите си спомени! Благодарим и за оценката, че сме оправдали напълно тяхното доверие! :) За нас беше удоволствие!

Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page