top of page

Сватба в Pasarel Lake Club

Съвсем наскоро в сватбения бранш се появи ново място за сватби: Pasarel Lake Club. През 2021 отвориха врати, като първите смели булки избраха локацията само по 3д визуализация.


Ние, разбира се, бяхме едни от първите на място, защото зад проекта стоят Red Coral Catering, които са един от най-сериозните кетъринги с дългогодишна история и много добра храна.


Реално мястото съществува от много години и досега много хора са се опитвали да го направят работещ ресторант, частен клуб и т.н. Обаче никой от досегашните бизнеси нямаше добър бизнес модел и мястото сменяше собственици често.


Не такава е съдбата на Pasarel Lake Club. За две години мястото стана едно от най-предпочитаните локации за сватба.


Дворът е изцяло новосъздаден, а по самата постройка, която съществуваше там, се направиха изключително много подобрения и се достроиха 6 стаи, така че от тази година мястото предлага и настаняване на младоженците и техните най-близки. От следващата година се планира озеленяването на ново пространство за провеждане на ритуалите, така че младоженците ще имат избор дали там или на настоящата платформа за ритуали да проведат своя ритуал.


Куверите и условията на мястото са качени на сайта, така че са достъпни за младоженците, които се интересуват. Но имайте предвид, че мястото е доста търсено, така че свободни дати има чак година напред, а дори за тогава може да има заети дати. Като цяло повечето от по-търсените места се заемат до средата на лятото за следващата година за уикендите.


Малко и за логистиката: мястото е на 20-25 минути от София, но има голям паркинг. Така че може да дойдете с кола и да си тръгнете с Drink & Drive. Също така може да се организират бусчета, които да връщат хората към София. Такситата също са вариант, въпреки че по-често гостите предпочитат Drink & Drive.


В Pasarel Lake Club разполагат с няколко вида цветове за хангали, с арки и ритуална масичка, която можете да ползвате за ритуала. Имат и красив бар за уелкъм дринк, а от тази година имат и доста красиви дървени коктейлни масички.


Провеждането на самата сватба може да бъде или на закрито или на открито в двора. Ако сватбата е лятна и на открито, добра идея е да не започвате преди 17 часа, защото следобедите са ужасно топли там. Като цветя избирайте по-трайни, защото всичко по-нетрайно, като божури и хортензии, има голям шанс да се скапе.


Както винаги казваме за сватби на открито: имайте предвид възможността от вятър. Картички с имената на гостите, хартиени колибки с номерата на масите и т.н., могат да отлетят. По-добрият вариант са ниски аранжировки или високи на тежка висока поставка, по възможност да не е стъклена, както и рамки за снимки с номера на масата. Всякакви тагчета трябва да са вързани за по-тежък елемент. Ако вече сте почнали да се притеснявате, спокойно, там не е често силен вятърът, понеже от двете страни има завишения. И все пак, може да го има.


По отношение на сервиза, абсолютно безупречен е. Храната, обслужването, отношението: няма какво да се притеснявате за всичко това.


Така че не е изненада, че за две години Pararel Lake Club се превърна от място, което съществуваше само на 3д, на място, което се заема година напред. Определено е едно от най-добрите места около София по отношение на цена-качество и е правилен избор за изискана сватба сред природата.


Оставяме Ви с тази галерия от сватби, които сме осъществили в Pasarel Lake Club:
Comments


Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page