top of page

Сватба в Резиденция ТераВ днешно време, двойки търсят уникални и елегантни места, с изискано обслужване, които да са на добра локация и да са комфортни за гостите. Едно такова уникално място за сватбени тържества е Резиденция „Тера“, коqто предлага перфектната комбинация от стил и уют и природа за Вашия незабравим сватбен ден.


Ние сме една от най-първите агенции, които организираха сватби още от самото започване на резиденцията през 2011 година и за нас съвместната ни работа е изключително удоволсвие , защото те са големи професионалисти и много лесно се работи с тях. В годините те направиха много успешни промени по мястото, както и в момента го поддържат ежедневно така, че да е в отлично състояние за всяко събитие, което се случва там.


Резиденция "Тера" преди:

Резиденция "Тера" сега:


Но нека сега Ви запознаем със самото място…

“Резиденция Тера" е разположена в южната част на София, в квартал Младост, на улицата на Посолствата с изглед към Витоша. Това е една от най-предпочитаните локации за сватби, защото разполага с две зали с отделни градини, които са добре озеленени и приличат на красив английски двор. Те превръщат резиденцията в наистина идилична локация за младоженците, които желаят да се венчаят сред природата, като едновременно с това да се наслаждават на удобствата и лукса на тържественото обзавеждане на залите.

На партера е зала “София”. Това е по-малката зала с капацитет от 140-170 гости. Тя е по-тежка като интериор, с мраморен под и орнаменти по стените.

На вторият ежат е зала “Тера”, която е по-нова, с по-големи прозорци, които покриват три от стените й. Тя е с още по-голям капацитет - 170-200 гости.

Също така резиденцията има паркинг за 50 коли.

Голям плюс на резиденцията е, че всяка зала има отделна градина за изнесен ритуал. По този начин без проблем могат да се провеждат две сватби едновременно, като залите имат отделни входове. Музика от едната зала не се чува в другата, нито има някакво смесване на гостите. Освен това, пушачите могат просто да направят няколко крачки и вече са в градината или на терасата.

Друг огромен плюс е, че и двете зали са в неутрални цветове, с което не ограничават избора на цветове на сватбите. Както можете да видите от нашите снимки, там сме осъществявали всякакви сватбени концепции във всякакви цветове и пак са изглеждали много на място.


Сватби в различни цветове и стилове в залите на Резиденция "Тера":


И разбира се, сред предимствата трябва да споменем и логистиката: резиденцията е в София, пътят до нея е лесен, в близост има голямо количество хотели на различни цени, така че Вашите гости да бъдат настанени, според предпочитанията си… Тъй като овъртаймът е на доста добра цена (заплаща се за допълнителните часове на сервитьорите), сватбите често продължават до много късно и след това е много лесно прибирането до хотелите им в близките квартали.

Но едно от най-големите предимства на Резиденция „Тера“ е грижливият екип на професионалисти, които стоят зад организацията на събитията. Те са на разположение, за да изпълнят Вашите идеи и да предложат своите съвети, абсолютно адаптирани към Вашите желания и предпочитания. След всяка сватба в “Резиденция Тера” имаме положителна обратна връзка от младоженците.

В заключение, Резиденция Тера е правилен избор за младоженците, които търсят както градина на открито, така и удобствата на бална зала. Ако имате интерес към мястото, пишете ни и ние ще Ви дадем още подробности за това прекрасно място.


Comentários


Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page