top of page

Изпитанията на неудобните обувки: 5 начина да преживеете сватбения ден със стил

Здравейтe, страстни модни ентусиасти и необикновени гости на сватба!

През годините сме били свидетели на безброй вълшебни моменти, искрени обети и незабравими тържества. Въпреки това, сред цялата радост и красота, има един малък детайл, който може да превърне мечтания ден в кошмар – неудобните обувки!


Колкото и да обичаме да заслепяваме с тези зашеметяващи токчета, истината е, че понякога модата си има цена. Но не се страхувайте! В тази статия ще споделим някои изпитани съвети и трикове, за да оцелеете в сватбения ден, без да жертвате стил или комфорт.

Присъединете се към нас, докато скитаме в света на сватбената мода и откриваме тайните на обувките, които ще ви накарат да танцувате цяла нощ!


И така… нека започваме:


1. Избирайте дълго сватбените обувки, без да правите компромиси.

Изборът на роклята може да отнеме месеци, но за обувките, ако трябва отделете и повече време. Най-добре да почнете да търсите още след самото предложение. Пробите на роклите се правят с обувки, за да се коригира дължината по височината на булката с токчетата, които е избрала, така че няма лошо да купите обувките отрано.


2. Носете сватбените обувки преди деня на сватбата.

Както казват хората, добре е да “разтъпчете” обувките. Обувайте ги често вкъщи, пъро за по-кратко време, а после увеличете времето. Ако нямате опит с токчетата (но държите на високи обувки на сватбата), използвайте врмето до големия ден да свинкете. Носете обувки с висок ток и в ежедневието. Мускулите кракато и стъпалата привикват.


3. В деня носете стелки и лепенки.

Всеки знае, че и най-удобните обувки стават неудбни след много часове на тях. Сложете на обувките стелки предварително, а в чантата вземете лепенки. Дори да няма нужда от тях, не заемат място, а ако има нужда, са безценни.


4. Сваляйте обувките при всяка възможност.

Докато пътувате с колата никой не знае дали сте с обувки или не. Ами под дългата покривка на младоженската маса? Когато имате възможност, сваляйте обувките, за да си почиват краката. Ако имате възможности и да си вдигнете краката на по-високо (примерно, стол), не пропускайте тази възможност! Колкото повече си почивате, толкова по-дълго ще танцувате след това.


5. Бъдете подготвени с резервен чифт ниски обувки.

Дори и да се решили, че искате задължително да сте на висок ток, носете и втори чифт, равни обувки. Те могат да бъдат в цвета на сватбата, да бъдат сватбени кецове или да са балетни обувки (малки и се събират в дамска чанта), но е важно да имате план Б. С хода на самата сватба ще забележите как дамите почват да се появяват боси на дансинга, няма лошо вие да смените обувките за партито.
: Като споменахме босите дами на дансинга, понякога за наши сватби правим кошница с джапанки за танци. Винаги се посрещат добре от измъчените дами.


Независимо дали сте гост, шаферка или дори самата булка, с тези съвети заедно, ние ще завладеем дансинга, стъпка по стъпка.Comentarios


Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page