top of page

Защо да направим сватбата си през пролетта?

Пролетните сватби са прекрасен начин да започнете своя нов етап в живота си. Те са изпълнени с жизненост, красота и надежда за бъдещето. Светлите цветове на цветята и ароматите им създават перфектната романтична атмосфера. Пролетта е символ на любовта, която цъфти и се развива. Ето няколко плюса при пролетните сватби:

1. Прекрасна природа и цветове: Пролетта е сезон на цъфтеж, през този период природата е в пълната си красота. Сватбите през пролетта предоставят възможност за прекрасни фотографии и декорации с живописни цветя и зеленина.


2. Приятна температура: Пролетта предлага по-топло време в сравнение със зимата и по-приятни температури в сравнение с лятото. Мнозина избират градини, паркове или плажове като места за романтични и атмосферни сватбени церемонии.


3. По-голям избор: Пролетта е по-слаб сезон за сватби, което означава, че има по-голям избор на сватбени доставчици. Това може да доведе до по-голямо разнообразие и възможност за избор на най-подходящите за вас услуги и зали.


4. Пролетни цветя: Пролетта е сезон на богатство и разнообразие от цветя. Пролетта е сезонът на лалетата, фрезиите, ирисите и нарцисите, с които се изработват много красиви и цветни аранжировки. Също така има и любимите анемони и ранункулуси. Освен ако не сте решили да се омъжите много рано през пролетта, цветята са и на доста добри цени.


5. Повече удобство за гостите: През лятото често хората планират почивки и отпуски, а през останалите сезони са на разположение. Така няма да се налага госите да прекъсват почивки, за да дойдат на сватбата. Също няма да ги има "отпадналите", защото са "планирали почивката предварително".


6. Има божури: А те често са любимото цвете на булките. Божурите са нетрайни и много нежни, затова най-добре да са част от сватбената декорация в самия им сезон. Всички останали сезони са свързани с доставки от чужбина, транспорт с хладилни превозни средства и доста голямо оскъпяване.

Все пак трябва да сме честни, че има и минуси на този сезон: основният е нестабилното време. Бъдете готови, че на сватбата може и да завали. И все пак, това е възможност и за летните сватби. Като цяло, добре е човек да е подготвен с вариант Б в случай на дъжд.

Сватбите са красиви при всеки един сезон. Важно е да изберете точните хора, които да направят сватбения Ви ден красив, и точния сезон, който се доближава най-много до Вашата същност!


Comments


Още...
Накратко
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • c-facebook
  • Pinterest Classic
  • Twitter Classic
bottom of page