Search
  • Галя Крайчева

6 уникални кадъра за сватбена фотосесия


Представяме Ви уникални кадри от работата на фотографа Емил Лопарски, както и техните локации и се надяваме да са Ви от полза при избора на място за сватбена, предсватбена или следсватбена фотосесия:

1) Светлина и провидение

Този уникален кадър е създаден в пещера "Проходна" известна още като "Божийте очи". Точно второто й название е причина кадърът да се казва по този начин и да представя идеята, че любовта води младоженците към прозрение за смисъла на живота.

2) Заедно завинаги

Кадърът е сниман на Крушунските водопади и изобразява идеята, че младоженците винаги ще останат хванати за ръка. Водата символизира вечността и непреклонността на времето.

3) С теб ще бъда в огън и лед

Кадърът е заснет в пещера "Проходна" край Луковит, сред скалните образувания. Приликата на скалите с лед дава и името на кадъра, в който нашите мили младоженци минават през стеснение в скалите, без да обръщат внимание на друго, освен самите себе си.

4) Сами на света

В този уникален кадър младоженците са сякаш сами на света, като усещането е постигнато от височината и липсата на други следи от хора и човешка дейност. Смисълът на кадъра е, че когато човек е влюбен има мигове, в които никой друг не съществува.

5) Значими във времето

Кадърът е сниман около Луковит, като откроява младоженците на фона на вечните скали. Това прави фигурите им забележими, макар и малки и дава името на кадъра, който предава усещането, че любовта прави хората значими.

6) Погледнали в една посока

Кадърът представя младоженците, които са загърбили залеза и гледат в една посока, готови да посрещнат всеки момент от живота заедно. Това дава и името на кадъра, който е заснет около Крушуна.

Очаквайте скоро цялата фотосесия на страницата на Емил Лопарски и на "Мелодика"!

Фотограф: Емил Лопарски

Младоженци: Катерина и Стефан

Сватбена агенция: Мелодика


679 views

© 2019 Сватбена и парти агенция "Мелодика". Общи условия

  • w-facebook